Søndag 10. nov 2019 kl. 20:00

LASSEN gjør Hærverk

/ Kafé Hærverk
Oslo

Mye har skjedd siden det norskbelgiske jazzbandet LASSEN slapp albumet «Eventyrer», som preget flere av årets beste-lister i 2018.
Liveversjonen er stadig utforskende og engasjerende. Med nye instrumenter i posen, fun låter og rytmisk impro som utgangspunkt blir dette god kok!
LASSEN avslutter konsertåret sitt hjemme i Oslo på Kafé Hærverk. Stas!

Bram De Looze – piano/rhodes, Stian Andersen – bass/fiolin, Tore Flatjord – trommer, Harald Lassen – sax/EWI/vokal

//Harald Lassen har hentet hjelp hos sine beste venner og på kontinentet når han legger verden for sine føtter med sitt nye band LASSEN. En skikkelig typete gjeng med glimt øyet som spiller bra jazz med melodisk teft og unge følelser. Vi snakker den belgiske stjernepianisten Bram De Looze og et norsk rytmekomp man knapt har hørt maken til siden 70-tallet. Tross kort fartstid sammen har bandet rukket å prege den internasjonale jazzscenen, norske jazzfestivaler og fått toppkarakter i amerikanske Downbeat Magazine. Deres album «Eventyrer» toppet flere årets beste-lister i 2018 og ble i 2019 fulgt opp med det fremoverlente remixalbumet “remix-eventyr”. For ikke å snakke om operaprosjektet Spazi Siderali.
Live er LASSEN en fargerik gjeng proppfull av energi, pasjon og karakter som gir publikum følelsen av noe spontant og ekte. Her og nå//

Pris:
150/100(stud)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev