Onsdag 01. des 2021 kl. 18:00

Kornstad Trio spiller, synger og plystrer jula inn

Frogner Kino / Frogner Kino
Oslo

I 2011 tok jeg mot til meg og sang «O helga natt» for første gang offentlig på Organ Club på Cosmopolite, og det har jeg fortsatt med, både her og der…

Etter min debut har jeg gjestet både Source of Christmas, KORK, Bugge Wesseltofts julekonserter og en rekke andre førjulsetablissementer med min lille tolkning av det vi må kunne kalle Jussi Björlings store jule-slager. I år blir det stemningfulle Frogner Kino.

Håkon Kornstad Trio består foruten undertegnede dobbelttenor også av to av våre aller fremste musikere. Frode Haltli er en allestedsnærværende trekkspiller med klassisk bakgrunn. Han er et musikalsk råskinn med noen fantastiske ører, og spiller like gjerne avansert samtidsmusikk som jazz på bryggekanten som du kan plystre til på veien hjem. Og Mats Eilertsen spiller bass, men lukker man øynene kunne man tidvis like gjerne trodd det var en cello, eller et afrikansk rytmeinstrument.

Allsidigheten og musikaliteten til denne trioen må kunne sies å ha fått åtgaum i norsk og internasjonal presse, og vi har et rykende ferskt album til salgs på vinyl. Så kanskje julehandelen kan unnagjøres allerede primo desember?

Vi kan love to uforglemmelige kvelder med vakker musikk, og vi lover at ikke alt blir julemusikk. I hvertfall ikke slik du kjenner den!

Hilsen Håkon

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev