Søndag 07. nov 2021 kl. 20:00

Kampenjazz – Selma French Bolstad – Premierekonsert

Kampenjazz / Nordic Black Theatre - Cafeteateret
Oslo

Selma French Bolstad: fioliner og vokal, Andreas Skår Winther: trommer, Christian Winther: gitar, Anna Ueland: synth, Erik Sollid: fele

Foto Frode Fjerdingstad

For første gang presenterer Selma French sitt soloprosjekt – et prosjekt som nå slippes på plate. Selma French er i dag mest kjent som musiker og komponist i folkemusikk- og jazzmiljø, fra band som Masåva og Morgonrode. Nå presenterer hun sitt nye soloprosjekt, med musikk pakket inn med elektrisk gitar, wurlitzer, feler og lyse korstemmer. Musikken viser hennes beundring for norsk og engelsk folkemusikk, båret fram på en luftig følelse fra et magisk sted.

Musikken beveger seg fra åpne landskap med store fjell til de gjemte rom i lytterens hjerte. I høst kommer de to første singlene til prosjektet, etterfulgt av debutalbumet som utgis våren 2022.

Filip Roshauw beskrev musikken hennes slik i Brakkesyke: «Det er noe med Selmas teft for låter som simpelthen skjærer igjennom, enten det er i Morgonrodes bindestrek-folkemusikk eller i Masåvas tilbakelente og typete jazzvisepop. Melodier som er forseggjorte og enkle på en gang, som seilknuter. Du kan høre alle disse låtene og tenke at Bolstad en gang kommer til å skrive en låt som blir virkelig viktig for folk».

God musikk, vakker musikk, bevegende musikk.

Du møter alltid det nye på Kampenjazz!

Pris:
230/150 (Studenter, medlemmer av klubben og Jazzforum)

Smittevernregler Vi følger myndighetenes smittevernregler og sørger for en trygg konsertopplevelse. • Alle, både medlemmer og andre, bes om å kjøpe billetter på TicketCo. Bare unntaksvis vil billetter selges i døra. • Det tilbys enkel mat og drikke. • Du bestiller og får servert mat og drikke ved bordet ditt. Betaling kun med kort eller Vipps. • Dørene åpner 19.30, konsertstart 20.15. Vi anbefaler alle å komme i god tid. • Hold smittesikker avstand også ved innslipp!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev