Lørdag 14. des 2019 kl. 14:00

Jon Larsens avskjedskonsert med Hot Club de Norvège skjer i Lilllestrøm!

Lillestrøm Jazzklubb / Scene 5 - Lillestrøm Kultursenter
Lillestrøm

Lørdag 14.12 får Lillestrøm Jazzklubb besøk av Hot Club de Norvège på årets siste jazzkafé. Dette er siste sesong med frontfigur Jon Larsen og den aller siste konserten han gjør med dette bandet, så dette blir historisk og også litt vemodig!

Hot Club fyller 40 og 2019 har vært et sammenhengende jubileumsår med turnéer over hele landet, bok, nytt studio og ikke mindre enn tre nye album.

Hot Club de Norvège er bedre enn noensinne, og høster terningkast seks overalt hvor de spiller (Moldefestivalen, Oslo Jazzfestival). Denne sesongen blir altså aller siste mulighet for å høre gitarist Jon Larsen sammen med Hot Club de Norvège. I månedene frem til jul har det vært turnéer over hele landet og Jazzklubben er veldig glade og stolte for at vi hatt fått til denne kombinerte jubileums- og avskjedskonserten med supergitarist Jon Larsen. Dette blir en helt unik jazzkafe med garantert fullt hus og kjempestemning. Konserten har vært utsolgt i lang tid!

Hot Club de Norvège har vært kontinuerlig på veien siden 1979, og har en unik reise bak seg. Med utgangspunkt som gatemusikanter sto de for gjenoppdagelsen av gitaristen Django Reinhardt (1910-1953) i Norge på 70-tallet. Deretter pådrivere under Djangomusikkens renessanse i de Europeiske sigøynerleirene på 1980-tallet og det internasjonale gjennombruddet på 1990-tallet. På 2000-tallet har de satt noe som antakelig er verdensrekord i turnéring. I jubileumsåret 2019 feirer de 40-års jubileum med turnéer over hele landet sammen med sin nye supergitarist, franske Gildas Le Pape (ex Satyricon). De reiser rundt i ny turnébuss (med registreringsnummer DJANGO) og garanterer god stemning og fullt hus. Denne turnéen blir for øvrig siste mulighet til å høre gitaristen Jon Larsen live. Fra nyttår begynner den 18 år gamle gitarvirtuosen Ola Erlien i Hot Club de Norvège, mens Jon Larsen takker av etter 41 år sammenhengende på veien. Så denne turnéen blir historisk. Genuin Djangomusikk av internasjonalt kaliber, fra Grieg til Zappa!
Jon Larsen – gitar, Finn Hauge – munnspill, fiolin, Gildas le Pape – gitar og Svein Aarbostad – bass.

Pris:
Medlem 100,-. Ikke medlem 200,-.

Konserten er utsolgt!

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev