Lørdag 20. okt 2018 kl. 19:00

Jazzfest med Hanna Paulsberg Concept + Magnus Broo • Julian Lage trio • Ine Hoem

Storyville Jazz Club / Storyville
Molde

HANNA PAULSBERG CONCEPT + MAGNUS BROO:
Sist Hanna Paulsberg besøkte Molde var under Moldejazz 2018 sammen med trioen Gurls, der hun sammen med sine to medsøstre sjarmerte publikum rett ned i knestående både gjennom sin tilstedeværelse på scena og gjennom sitt spill. Nå er hun tilbake med sitt eget band, Hanna Paulsberg Concept.

I hvilken som helst sammenheng man hører henne, sitter man igjen med følelsen av å ha opplevd en
tenorsaksofonist med en sterk og kreativ personlighet, men likevel med sterke bånd til både norsk og internasjonal jazzhistorie.

“Conceptet” startet først som kvartett, men etter noen års søken etter en musiker som både kunne gli sømløst inn i ensemblet og tilføre en ny musikalsk dimensjon, falt valget på den svenske stjernetrompetisten Magnus Broo. Han har sin egen unike stil blant svenske jazztrompetere, en umiskjennelig lyd, en vill rytmisk og melodisk fantasi kombinert med en vanvittig spilleglede og energi.

Besetning:
Hanna Paulsberg (saksofon), Magnus Broo (trompet), Oscar Grönberg (piano), Trygve Waldemar Fiske (bass), Hans Hulbækmo (trommer)

Lytt (kopier og lim inn i nettleser): https://www.youtube.com/watch?v=5LgoR9A_ygE

———————————————
JULIAN LAGE TRIO
En gitarvirtuos av de sjeldne som tross sin unge alder har samarbeidet med giganter som Gary Burton, Jim Hall, David Grisman, Béla Fleck og Charles Lloyd. Og allerede som 8-åring opptrådte han på scena med Carlos Santana. Når vi lytter til musikken hans i dag, assosierer vi til både Pat Metheny og Jim Hall – han kan framstå som både soft, som et hardtswingende fyrverkeri, og som melodiøs lyriker. Dette er en unik sjanse til å høre en av jazzens aller, aller fremste gitarister.

Besetning: Julian Lage (guitar) Jorge Roeder (bass), Eric Doob (drums)

Lytt (kopier og lim inn i nettleser): https://www.youtube.com/watch?v=5LgoR9A_ygE

—————————————————————————————————–
INE HOEM
– Jeg har begynt å tro på mine egne ideer, og å være uavhengig av andre
Ine Hoems stemme treffer deg rett i hjertet. Hennes vokalsterke sound henter elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Det kritikerroste albumet “Angerville”, med singelen “This Year”, ble sluppet vinteren 2015, og fikk mye radiotid. Låten er også plukket opp og brukt i den amerikanske TV serien “Degrassi”.

En periode tilbragte hun mye tid i studio på Gotland, Sverige sammen med produsenten Tobias Fröberg (Ane Brun, Loreen, Anna Bergendahl) og musikerne Lars Skoglund (Lykke Li) og Robert Elovsson (Robyn). Resultatet av arbeidet ble albumet “Moonbird” som ble sluppet 10. februar 2017. Med “Moonbird” gjør Ine Hoem et dypdykk i en mørk eventyrlig verden, der referanser som Kate Bush og Lykke Li gjør seg gjeldende.

Lytt (kopier og lim inn i nettleser): https://www.youtube.com/watch?v=7ustPGdiHlU

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev