Torsdag 16. nov 2023 kl. 20:00

Hanna Paulsberg Concept & Elin Rosseland

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Looking forward to record their fifth album – with award winning singer Elin Rosseland

Torsdag 16. november, kl 20.00. Dørene åpner kl 19.00 – kr 310/260/210

Med sitt genuine og varme uttrykk har Hanna Paulsberg det siste tiåret markert seg som en viktig stemme på den norske jazzscenen. Bredden er det heller ingenting å si på. Fra fenomenet GURLS som hun er initiativtaker og låtskriver for, til kvartetten Flukten, hvor uttrykket spenner fra frijazz til folkemusikk, samt Dexter Gordon-hyllest med Karin Krog og et tosifret antall prosjekter med Trondheim jazzorkester. Hennes musikalske hjertebarn har likevel alltid vært Hanna Paulsberg Concept.

Selv om Hanna Paulsberg Concept er en kvartett, og stort sett har vært en kvartett helt siden de var Paulsbergs eksamensband tilbake i 2011, liker de å av og til utvide laget med musikere de setter ekstra stor pris på. Når deres femte plate skal spilles inn i november, har de derfor invitert med seg vokalist Elin Rosseland. Hanna Paulsberg har hatt et forhold til Elin Rosseland hele livet, mye på grunn av at faren hennes spilte sammen med Rosseland på åtti-tallet, i bandet Kix, og fortalte Hanna historier og viste henne opptak fra konserter. Det har lenge vært en drøm for Paulsberg å få gjort et prosjekt med Elin og egenkomponert musikk, og nå skjer det.

Elin Rosseland – vokal, Hanna Paulsberg – saksofon, Oscar Grönberg – piano, Trygve Fiske – bass, Hans Hulbækmo – trommer

Foto: Anne Valeur

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev