Nyhet

Jazzfest i Skien

Torsdag 13. april starter festivalen Jazzfest Skien med Bugge Wesseltoft & Audun Kleive i Ibsenhuset. Fredag strømmer jazzaktører fra hele landet til byen for mer festival, Jazzprisen lørdag og landsmøte i Norsk jazzforum søndag.

Skien står virkelig i jazzens tegn denne langhelgen. Torsdag 13. til lørdag 15. april er det klart for Jazzfest Skien, en festival som arrangeres av jazzklubben Skiensjazzdraget. Det blir tre dager med konserter med flere av landets fremste jazzmusikere og band på forskjellige scener i byen.

Norsk jazzforum har lagt sitt landsmøte til Skien denne helgen med Skiensjazzdraget og Sørnorsk jazzsenter som lokalt vertskap. Det har åpnet for et samarbeid som gjør at Skien virkelig bobler over av jazz fra torsdag og gjennom helgen. I tillegg til konsertene på Jazzfest Skien-programmet, skal premieren på Norsk jazzforums Jazzpris-utdeling finne sted i Ibsenhuset på kvelden lørdag. En rekke priser skal deles ut i et show spekket med musikalske innslag, og det hele ledes av Tine Skolmen. Jazzpris-arrangementet er åpent for publikum, og billetter ligger ute for salg. Hele Jazzpris-showet kan også følges direkte på NRK Jazz fra kl .19 lørdag.

Mer om hele Jazzfest Skien-programmet her.

 

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev