Nyhet

Gard Nilssen Acoustic Unity på europaturné

Tirsdag 19. april starter Gard Nilssen Acoustic Unity europaturnéen i Ljubljana i Slovenia. Trioen skal gjøre ni konserter før de avslutter på Soddjazz her hjemme.

Gard Nilssen Acoustic Unity har siden starten i 2014 turnert verden rundt. Debutalbumet «Firehouse» fra 2015 ble omtalt som kruttsterk her på Jazzinorge, og utgivelsen har blitt fulgt opp av to kritikerroste album. Turneen bandet nå legger ut på er på ti konserter og går innom sju land, og er en kombinasjon av utsatte koronakonserter og nye bookinger.

Europa-turné i april:
19. april- Cankarjew Dom, Ljubljana (SLO)
20. april- Jassmine, Warzaw (PL)
21. april- Bimhuis, Amsterdam (NL)
22. april- SMUP, Parede (POR)
23. april- ZDB, Lisbon (POR)
25. april- Lombardo, Berlin (GER)
27. april- Sunset,Paris (FR)
28. april- Periscope,Lyon (FR)
29. april- Charlie Jazz, Vitrolles (FR)
30. april- Soddjazz, Inderøy (NO)

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Kulturtantas revansje

James Wood er en av verdens fremste litteraturkritikere og snakker om seriøse observeringer, trommeslagere og sitt forhold til Oslo, Ragnhild Brochmann tar kulturtanta i forsvar og vi tar en kort prat med Mette Henriette.

Nyheter

Nytt sommerjazztilbud for unge

Nyvinningen Jazzkurs 2023 blir tettpakket med samspill og musikk nærmest døgnet rundt, når jazzpedagogene Shannon Mowday, Gunnar Halle og Steffen Granly inviterer unge musikanter fra hele landet til fem dagers intens jazzcamp på Østlandet i juni. Påmelding er åpnet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev