Nyhet

Jazzaid for TV-aksjonen

Søndag 24. oktober spiller Maridalen og Lars Andreas Aspesæter kvintett på Parkteatret i Oslo til inntekt for TV-aksjonen som denne gangen går til Plan International Norge.

Jazzaid har siden 2003 vært et årlig arrangement til inntekt for humanitære prosjekter og har de siste årene vært tilknyttet TV-aksjonen. Årets TV-aksjon går til Plan International Norges arbeid mot barneekteskap, og overskuddet fra Jazzaid skal bidra til Plans arbeid for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling, og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort.

Initiativtaker Rune Semundseth ser fram til søndagens Jazzaid-konsert: – Da er alt klappet for fullt hus på Parkteatret igjen, ingen smittevernregler, men store mengder mennesker som ønsker å støtte Plan Norge mens de hører på tilgjengelig jazz og jazzpop. I år har vi virkelig to veldig melodiøse og flotte band. Lett tilgjengelig og iørefallende vakkert, sier Semundseth.

På programmet på står trioen Maridalen som slapp sitt debutalbum tidligere i år, og pianist Lars Andreas Aspesæter med sin kvintett. I tillegg presenteres det unge talentet Andrine Wennemo i samarbeid med UKM, og det skal holdes et foredrag som belyser Plans arbeid.
Billetter kan kjøpes her. Gratis inngang for bøssebærere.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev