Nyhet

Moldejazz med 2021-slipp

Ane Brun, Jaga Jazzist, Ola Kvernberg – Steamdome vol 2, Valkyrien Allstars, Trondheim Jazzorkester & Gurls, Ellen Andrea Wang Trio og Steinar Raknes & The STILLHOUSE band er klare for Moldejazz 2021.

Molde International Jazz festival er verdens eldste jazzfestival i kontinuerlig drift. I 2020 ble den 60. utgaven arrangert og jubileet fortsetter når festivalen fyller 60 år i 2021. De første artistene til denne jubileumsfestivalen er nå klare, forteller festivalen i en pressemelding i dag. To av residerende artist Ellen Andrea Wang sine konserter på festivalen legges ut, Ellen Andrea Wang Trio og Trondheim Jazzorkester & Gurls. Jaga Jazzist og Ola Kvernberg med sitt Steamdome vol 2 vil gjøre nattkonserter. Det legges også ut en konsert på Romsdalsmuseet med Steinar Raknes & The STILLHOUSE band, Valkyrien Allstars og Ane Brun.

Mer om Moldejazz-programmet her.

Fra forsiden

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM

Stein på stein, krone for krone

25 ÅR SOM NORSK JAZZFORUM: 8. juni 1997 ble Norsk jazzforum etablert ved sammenslåing av tre ulike jazzorganisasjoner. Gjennom sommeren publiserer vi flere intervjuer og saker for å markere 25 år som Norsk jazzforum, organisasjonen som samler hele det norske jazzfeltet. Terje Mosnes skriver her om den nye organisasjonens første tid.

Meld deg på vårt nyhetsbrev