Nyhet

Jazzfest gjenåpner

Trondheim Jazzfestival åpner opp med konserter igjen, både med publikum og på nett. Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen og Maria Kannegaard Trio spiller 8. og 9. mai.

Jazzfest går nå online, fra Oslo og Trondheim, forteller festivalen i en pressemelding.
– Trondheim Jazzfestival blir ikke gjennomført som planlagt i år, men som et stort plaster på såret har vi gleden av å kunne presentere to digitale konserter i løpet av kommende helg. Jazzfest er den første norske festivalen som åpner opp for publikum i salen. Riktignok en beskjeden mengde, men i tråd med myndighetenes nye retningslinjer, forteller festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk.

Fredag 8. mai spiller Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen på Sentralen i Oslo og et begrenset antall billetter er lagt ut for salg. Kulturminister Abid Raja er invitert til å introdusere konserten, som også sendes på nett gjennom Vierlive.

Lørdag 9. mai blir det konsert med Maria Kannegaard Trio fra Dokkhuset Scene i Trondheim. Til denne konserten selges det ikke billetter, kun inviterte får oppleve trioen fra salen, men også denne strømmes på Vierlive.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Jazzjam House Rules

Tullkattesnutene tar med barn ut i verden, Audun Ellingsen knipser klingende jazzmynt, ferske videoer, bookingnyheter og konsertinntrykk pluss et Jazznytt-intervju med Amalie Dahl!

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

Meld deg på vårt nyhetsbrev