Nyhet

Jazzfest gjenåpner

Trondheim Jazzfestival åpner opp med konserter igjen, både med publikum og på nett. Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen og Maria Kannegaard Trio spiller 8. og 9. mai.

Jazzfest går nå online, fra Oslo og Trondheim, forteller festivalen i en pressemelding.
– Trondheim Jazzfestival blir ikke gjennomført som planlagt i år, men som et stort plaster på såret har vi gleden av å kunne presentere to digitale konserter i løpet av kommende helg. Jazzfest er den første norske festivalen som åpner opp for publikum i salen. Riktignok en beskjeden mengde, men i tråd med myndighetenes nye retningslinjer, forteller festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk.

Fredag 8. mai spiller Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen på Sentralen i Oslo og et begrenset antall billetter er lagt ut for salg. Kulturminister Abid Raja er invitert til å introdusere konserten, som også sendes på nett gjennom Vierlive.

Lørdag 9. mai blir det konsert med Maria Kannegaard Trio fra Dokkhuset Scene i Trondheim. Til denne konserten selges det ikke billetter, kun inviterte får oppleve trioen fra salen, men også denne strømmes på Vierlive.

Fra forsiden

Nyhet

Mangfold i konsertbooking

Under Feminalen i Trondheim søndag 25. oktober arrangerer Femme Brutal, Stilllverk1 og Balansekunst panelsamtale og workshop om mangfold i konsertbooking samt konserter med Propan og Lydia Brunch.

Meld deg på vårt nyhetsbrev