Nyhet

Jazzfest gjenåpner

Trondheim Jazzfestival åpner opp med konserter igjen, både med publikum og på nett. Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen og Maria Kannegaard Trio spiller 8. og 9. mai.

Jazzfest går nå online, fra Oslo og Trondheim, forteller festivalen i en pressemelding.
– Trondheim Jazzfestival blir ikke gjennomført som planlagt i år, men som et stort plaster på såret har vi gleden av å kunne presentere to digitale konserter i løpet av kommende helg. Jazzfest er den første norske festivalen som åpner opp for publikum i salen. Riktignok en beskjeden mengde, men i tråd med myndighetenes nye retningslinjer, forteller festivalsjef Ernst Wiggo Sandbakk.

Fredag 8. mai spiller Steinar Raknes Stillhouse m/ Unni Wilhelmsen på Sentralen i Oslo og et begrenset antall billetter er lagt ut for salg. Kulturminister Abid Raja er invitert til å introdusere konserten, som også sendes på nett gjennom Vierlive.

Lørdag 9. mai blir det konsert med Maria Kannegaard Trio fra Dokkhuset Scene i Trondheim. Til denne konserten selges det ikke billetter, kun inviterte får oppleve trioen fra salen, men også denne strømmes på Vierlive.

Fra forsiden

Nyhet

NTT: To horn i kjeften og ett cymbalslag, takk!

André Roligheten er konsertaktuell, Håkon Mjåset Johansen er dobbelt plateaktuell, vi leser kortprosa om en obskur duett, tenker på Jimmy Cobb og lytter til nye skiver og signaler fra Kulturdepartementet.

Nyhet

Jazzintro-startskudd på Moldejazz

Koronakrisen avlyste alle fire innledende runder av Jazzintro 2020, men nå legges det et nytt løp med konserter. Startskuddet går på Moldejazz i juli med finale i Oslo i desember.

Meld deg på vårt nyhetsbrev