Nyhet

Jazztalentpris til Daniela Reyes Holmsen

Under åpningen av Oslo Jazzfestival søndag, mottok musiker Daniela Reyes Holmsen den aller første Usbl Jazztalent-prisen.

Som ny sponsor for Oslo Jazzfestival har Usbl sammen med festivalen opprettet en ny jazztalentpris, og utdelingen av den aller første fant sted under festivalens åpningskonsert på Operaen søndag 11. august. Prisvinner Daniela Reyes Holmsen mottok et stipend på 30 000 kr samt tilbud om å gjøre en konsert på Oslo Jazzfestival i 2020. I tillegg til dette mottok hun et diplom illustrert av kunstneren Sindre Gøksøyr.

Daniela Reyes Holmsen er født i 1999, kommer fra Asker og er for tiden student ved Norges Musikkhøgskole. Hun spiller gitar, trekkspill, synger og komponerer. Hun har vært elev ved Asker Kulturskole, og har allerede spilt på flere festivaler, som Miniøya, Over Oslo, Hvalstrandfestivalen, Bylarm og Oslo Jazzfestival.

Allerede onsdag denne uka kan Oslojazz-publikummet høre Daniela Reyes Holmsen. Da spiller hun i Universitetets aula sammen med far Geir Holmsen, mor Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen. 

Fra forsiden

Nyhet

Pris til Jazznytt

Jazznytt er tildelt Norsk Tidsskriftforenings pris for språk og formidling. - Med sikker smak for hva som vil fengsle leserne og en gåtefull evne til å forvandle skribentenes skisser til genuint innsiktsfulle bidrag til den offentlige samtalen får Jazznytt prisen for språk og formidling, uttaler juryen.

Nyhet

Fra Sarpsborg til Kardamili i 10 år

Til en liten landsby i Hellas reiser over hundre musikere for å spille 83 konserter i regi av tre norske jazzklubber, 17. - 26. mai. Kardamili International Jazz Festival feirer nå sitt tiende år, og noen av artistene som er med og markerer jubileet er Natalie Aldema Trio, Supercharger Duo og Feast For Fools.

Meld deg på vårt nyhetsbrev