Nyhet

Jazztalentpris til Daniela Reyes Holmsen

Under åpningen av Oslo Jazzfestival søndag, mottok musiker Daniela Reyes Holmsen den aller første Usbl Jazztalent-prisen.

Som ny sponsor for Oslo Jazzfestival har Usbl sammen med festivalen opprettet en ny jazztalentpris, og utdelingen av den aller første fant sted under festivalens åpningskonsert på Operaen søndag 11. august. Prisvinner Daniela Reyes Holmsen mottok et stipend på 30 000 kr samt tilbud om å gjøre en konsert på Oslo Jazzfestival i 2020. I tillegg til dette mottok hun et diplom illustrert av kunstneren Sindre Gøksøyr.

Daniela Reyes Holmsen er født i 1999, kommer fra Asker og er for tiden student ved Norges Musikkhøgskole. Hun spiller gitar, trekkspill, synger og komponerer. Hun har vært elev ved Asker Kulturskole, og har allerede spilt på flere festivaler, som Miniøya, Over Oslo, Hvalstrandfestivalen, Bylarm og Oslo Jazzfestival.

Allerede onsdag denne uka kan Oslojazz-publikummet høre Daniela Reyes Holmsen. Da spiller hun i Universitetets aula sammen med far Geir Holmsen, mor Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen. 

Fra forsiden

Nyhet

Storbandprisen 2019 til Gunnar Gustavsen

Bandleder, arrangør og trombonist Gunnar Gustavsen i Hammerfest Storband ble lørdag 12. oktober hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2019. Gustavsen er en ildsjel som i en årrekke har arbeidet aktivt for jazzmiljøet både i Hammerfest og i hele Finnmark, og hans innsats har hatt enorm betydning for det lokale jazz- og musikklivet, sier Norsk jazzforum i sin begrunnelse for prisen.

Nyhet

NTT nummer femti!!!

Vi oppsummerer de første 49 utgavene av Now’s The Time, Jon K. Johnsen deler eksklusive nyheter fra vårprogrammet til Kampenjazz, vi snakker med Petter Eldh og grafser i plateposen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev