Nyhet

Sesongstart på Nesodden Jazzklubb

Andreas Haddeland Trio sesongåpner Nesodden Jazzklubb med releasekonsert 25. januar. Cortex, Tanaka/Lea/Strønen og Trygve Seims Rumi Session er blant andre navn på vårprogrammet.

Nesodden Jazzklubb lanserer et godt program med 12 konserter denne våren. Klubben sesongåpner med konsert under Vinterjazz-åpningen fredag 25. januar. Da er det Andreas Haddeland Trio som gir ut ny plate og feirer med releasekonsert hjemme hos Nesodden jazzklubb. Klubben følger opp med ytterligere to konserter under den landsdekkende jazzmønstringen Vinterjazz. Søndag 27. januar inviteres det til Barnas Vinterjazz med «I huset til Kjell», og 31. januar spiller Rune Klagegg Trio på Hellviktangen kunstkafé.

I februar spiller Erlend Viken Trio, Tanaka/Lea/Strønen og Rumi Session. Mars åpner med Tore Brunborg & Steinar Raknes BACKCOUNTRY på Hellviktangen og Krupka Trio i Skoklefall kirke. Deretter blir det barnekonsert med Snurr-Musikkeriet i Tangenten, og 1816 og Cortex på Hellviktangen. Baker Hansen spiller 4. april Chet Baker-låter med tekster gjendiktet på nynorsk av vokalist Sigurd Rotvik Tunestveit.

Mer om konsertene og billettkjøp her.

Fra forsiden

Christian Wallumrød Ensemble – Ultima/Victoria Nasjonal jazzscene – 21. september 2021

Festforestilling

Denne kvintetten trollbinder med helt egne og nystemte historier.

Nyhet

UKAS JAZZPROFIL: Lars Martin Dahl

Jazzentusiast, DJ og sokneprest Lars Martin Dahl inviterer til musikk- og samtalefestivalen Hallvardsdagene i Grønland kirke førstkommende helg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev