Nyhet

Sesongstart på Nesodden Jazzklubb

Andreas Haddeland Trio sesongåpner Nesodden Jazzklubb med releasekonsert 25. januar. Cortex, Tanaka/Lea/Strønen og Trygve Seims Rumi Session er blant andre navn på vårprogrammet.

Nesodden Jazzklubb lanserer et godt program med 12 konserter denne våren. Klubben sesongåpner med konsert under Vinterjazz-åpningen fredag 25. januar. Da er det Andreas Haddeland Trio som gir ut ny plate og feirer med releasekonsert hjemme hos Nesodden jazzklubb. Klubben følger opp med ytterligere to konserter under den landsdekkende jazzmønstringen Vinterjazz. Søndag 27. januar inviteres det til Barnas Vinterjazz med «I huset til Kjell», og 31. januar spiller Rune Klagegg Trio på Hellviktangen kunstkafé.

I februar spiller Erlend Viken Trio, Tanaka/Lea/Strønen og Rumi Session. Mars åpner med Tore Brunborg & Steinar Raknes BACKCOUNTRY på Hellviktangen og Krupka Trio i Skoklefall kirke. Deretter blir det barnekonsert med Snurr-Musikkeriet i Tangenten, og 1816 og Cortex på Hellviktangen. Baker Hansen spiller 4. april Chet Baker-låter med tekster gjendiktet på nynorsk av vokalist Sigurd Rotvik Tunestveit.

Mer om konsertene og billettkjøp her.

Fra forsiden

Nyhet

Gjenforenes på åpningen av OsloJazz

Legendariske Masqualero gjenforenes med åpningskonserten på Oslo Jazzfestival i Operaen søndag 11. august. - Dette blir en kveld for den norske jazzhistorieboka, sier festivalsjef Line Juul.

Nyhet

Jaga Jazzist åpner Victoria-høsten

Jaga Jazzist sesongåpner Nasjonal jazzscene i Oslo med to konserter, fredag og lørdag 30. og 31. august. - Vi har den store gleden av å åpne høstsesongen med et band vi har ønsket på scenen siden vi flyttet inn på Victoria, sier direktør Øyvind Larsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev