Nyhet

JazzRampfestivalen på oslokaia

Den første JazzRampfestivalen arrangeres torsdag 23. august på SALT i Oslo. Mathias Eick, Lassen, Sanskriti Shrestha, Andreas Ihlebæk, Øyunn og Skranglejazz står på festivalmenyen.

Det nomadiske kunstprosjektet SALT har fått seg fast plass på kaia i Oslo. Med Operaen og Barcode som bakteppe får du torsdag 23. august en helaften på kaikanten med bra, norsk jazz . På JazzRamp får du oppleve Mathias Eick, Lassen og Andreas Ihlebæk på en stor utescene, i Langhuset presenteres Sanskriti Shrestha og Øyunn og i Naustet klubbkonseptet Skranglejazz.
SALT har flere vedfyrte badstuer på området, og disse fyres for festivalgjengerne. I tillegg byr JazzRamp på SHEIK Shisha, stands, flere barer og masse street food. JazzRamp byr på en helaften på kaikanten, fra klokken 17.00 til 03.00.

Mer info og billettsalg her.
JazzRamp-spilleliste på Spotify.

*
SALT på kaia i Oslo (foto: SALT)

Fra forsiden

Nyhet

Ti nye fra Moldejazz

I siste programslipp fra Moldejazz finner vi størstedelen av programmet til Alexandraparken, to konserter i Domkirka og en Storyville-konsert.

Nyhet

Sært i Smeltehytta

Kongsberg Jazzfestival har programmet for årets Særingfest klart. Den mer eksperimentelle delen av festivalen byr i år på blant annet trioen SPACE, Phil Minton & Veryan Weston, Nicole Mitchell solo og Christian Wallumrød & Ingebrigt Håker Flaten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev