Nyhet

Lizz Wright åpner Sildajazz 2018

Den amerikanske sangeren Lizz Wright står for åpningskonserten på Sildajazz i Haugesund 8. august. Gurls, Fieh og Cory Henry & The Funk Apostles er også bekreftet til årets festival.

Den amerikanske sangeren Lizz Wright omtales som en av vår tids store souljazzstemmer. Hun har spilt i Norge en rekke ganger, og Wrights dype stemme og sterke tilstedeværelse har skaffet henne en stor tilhengerskare. I august er det Sildajazz-publikummet som får høre den den kritikerroste vokalisten når hun åpner festivalen i Maritim Hall.
Lizz Wright vokste opp i sørstatene i USA og hennes vokaluttrykk har tydelige impulser fra blues, soul og gospel. Platedebuten «Salt» fra 2003 klatret til topps på de amerikanske jazzlistene og ble en av USAs mest lovpriste utgivelser samme år. Hennes sjette og foreløpig siste album, «Grace», ble sluppet i fjor høst.

Mer om programmet på Sildajazz her.

Fra forsiden

Nyhet

Romerike Storbandfestival for tiende gang

Fredag 21. september åpner Romerike Storbandfestival for tiende gang. Prime Time Orchestra, Samlebandet m/Dag Arnesen og Lars Erik Gudims Orkester m/Odd Rene Andersen er blant storbandene som står for et bredt repertoar i Lillestrøm denne helga.

Meld deg på vårt nyhetsbrev