Nyheter

Jazzvåren i Kongsberg

Torsdag 17. januar åpner Hilde Louise Asbjørnsen vårsesongen på Jazz Evidence i Kongsberg. Programmet inneholder store norske og internasjonale navn i tillegg til nye bekjentskaper.

Vårprogrammet til Jazz Evidence er preget av stort stilmessig spenn, fra Hilde Louise Asbjørnsen via Atomic og Joe McPhee til Marilyn Mazur. Kongsbergklubben vil også få besøk av etablerte musikere som Jonas Kullhammar, Fredrik Ljungkvist med Honeyleap og Tine Asmundsen med Vidar Johansen. I tillegg ønsker Jazz Evidence å presenter unge, spennende norske musikere og har blant annet Friends & Neighbors, Universal Indians (med Joe McPhee), Ferner / Juliussen Duo, Mopti og Lindis Botolfsen på programmet.

Se hele programmet her.

Fra forsiden

Time Is A Blind Guide og Selma French – Victoria, Nasjonal jazzscene – 8. desember 2022

En guidet tur gjennom åpent lende

Time Is A Blind Guide tar oss inn i sitt eget område og spiller oss møre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev