Nyhet

Jazzstøtte fra MUO

Jazzmiljøet kan glede seg over flere julegaver fra Musikkutstyrsordningen på tampen av året. Stavanger Jazzforum, Vossa Jazz og Arendal Big Band er blant mottakerne i denne tildelingsrunden.

I sørvest er det Stavanger Jazzforum som mottar 210 000 kr til fremføringsutstyr og i Porsgrunn kan Grenland Jazzforum se frem til nytt utstyr i 2012. Vossa Jazz øvingsfelleskap får midler og det samme gjør Arendal Big Band.

Musikkutstyrsordningen er den nasjonale støtteordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler. På tampen av året har ordningen tildelt 14,75 millioner kroner til øvingsanlegg,  musikkbinger, akustiske tiltak, fremføringsutstyr til spillesteder og konsertarrangører og øvingsutstyr til band innenfor pop, rock, jazz og folkemusikk. I alt kom det inn 170 søknader på til sammen kr 40,2 millioner kroner. Til sammen 90 mottakere fikk støtte i denne runden over hele landet. Her finner du fullstendig liste over tildelingene.

Neste søknadsfrist i Musikkutstyrsordningen er 1. mars 2012.

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Tuva Halses musikalske matboks

Tuva Halse platedebuterer med Bento Box Trio, og vi har Fri Resonans-spesial med Tollef Østvang, Peter Knudsen og Deerhoof-lynkurs mens vi lytter til åttitalls-Miles.

Intervju

Trekkspill som aldri før

– Life on Accordion er det første soloalbumet mitt. Det tok meg 47 år å komme dit, men nå er jeg der, sier Jovan Pavlovic, serbisk akkordeonvirtuos med adresse Trondheim siden 1994.

Meld deg på vårt nyhetsbrev