Nyheter

Seminarprogram under Jazzfest

Jazzfest i Trondheim gjentar suksessen med eget seminarprogram under festivalen og inviterer til Jazz Summit hver dag fra onsdag 4. mai. Faglig tema i år er entreprenørskap og publikumsrekruttering.

på bildet over: Solveig Slettahjell (pressefoto Jørn Stenersen)

Seminarprogrammet til Jazz Summit består både av lokale, nasjonale og internasjonale navn. Programmet, som arrangeres av Jazzfest i samarbeid Utenriksdepartementet, Tempo og MINK, er åpent for alle og har gratis inngang.

Faglig tema for året er entreprenørskap og publikumsrekruttering. Hvordan bygge seg karriere som ung jazzmusiker i 2016? Hvor finner vi vårt publikum? Blant foredragsholderene er Anna Linka fra Bohemia Jazz Fest i Tsjekkia og Kenneth Killeen fra irske 12 Points Festival. Det blir samtaler med Knut Reiersrud og Solveig Slettahjell, Jan Erik Kongshaug samt Ola Kvernberg, workshop med Trio Mediæval, og paneldebatten «But is this jazz».

Hele programmet til Jazz Summit finnes her.

Fra forsiden

Nyhet

Tysk prestisjepris til Bendik Giske

Bendik Giske ble nylig kåret til årets artist under German Jazz Prize. En saksofonist og komponist som kontinuerlig flytter grensene, uttaler juryen i sin begrunnelse.

OJKOS spiller: Andrine Dyblie Erdal - Victoria, Nasjonal jazzscene - 23. april 2024

Prima fra ungdommen

Andrine Dyblie Erdals komposisjoner gir OJKOS nye numre og adresser å levere på.

Meld deg på vårt nyhetsbrev