Skolekonsert (foto: Rikskonsertene/Lars Opstad)

Nyheter

Vil du spille for barn og ungdom?

Rikskonsertenes skolekonsertordning er på jakt etter program som er kunstnerisk nyskapende eller som utfordrer tradisjonelle konsert- og formidlingsformer.

Av: Camilla Slaattun Brauer

27.06.2012 Skriv kommentar

Neste frist for å sende inn programforslag til Rikskonsertenes skolekonsertordningen er 1. september 2012. Dette gjelder for turneer skoleåret 2013 / 2014. Programforslagene blir vurdert i forhold til målgruppen barn og ungdom, programmets kunstneriske kvaliteter, formidlingsform og utøvende nivå.

Hvert år mottar Rikskonsertene mange programforslag, bare et fåtall blir valgt ut. Programmene velges slik at den samlede programporteføljen til skolekonsertordningen til enhver tid er bred, variert og balansert.

Rikskonsertene er på jakt etter program som er kunstnerisk nyskapende eller som utfordrer tradisjonelle konsert- og formidlingsformer. Kun nye programforslag blir vurdert. Utøvere som ønsker videreføring av eksisterende program, kan kontakte produsentene sine.

Hvis du har programideer for barnehager eller videregående skole, kan du ta direkte kontakt med fylkeskommunene. Følgene fylker har et musikktilbud for barnehage; Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust Agder, Vest Agder, Rogaland, Nord Trøndelag, og Sogn og Fjordane.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Ragnhild Bøhle på Rikskonsertene.

Foto: Rikskonsertene/Lars Opstad

Skriv kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tilbake til toppen

Design og kode | Dekode