20. mars 2014

The Sweetest Thrill
Strings & Timpani

Om utgivelsen

The Sweetest Thrill tar seg opp fra undergrunnen med soniske lydskred, suggerende riff og merkverdige, fengende melodier. Støyduoen, med trommeslager Øyvind Hegg-Lunde og gitarist/bassist Stephan Meidell, spiller med en kraft og et lydbilde som ofte krever langt flere musikere på scenen for å matche. 

«Strings & Timpani» består av eget materiale, samt utvalgte liveopptak fra Sessions-kveldene, hvor lokale kunstnere og musikere fra Bergensområdet har improvisert med duoen foran publikum på Landmark. Utgivelsen kommer i et svært begrenset opplag på kassett, med silketrykket coverart, men blir også tilgjengelig på digitale musikktjenester. Blant gjestene på «Strings & Timpani» finner man mer eller mindre kjente navn som Jørgen Træen, Kristian Stockhaus, Bjørn Torske, Mari Kvien Brunvoll, Espen Sommer Eide, John Hegre, Per Zanussi og Bjørnar Habbestad.

Lenker

Fra forsiden

Now's the time

NTT: Driftige distraksjoner

Mette Henriette inntar Operaen, vi møter Elina Duni, er på konsert med Needlepoint, og har dagbokessay om syv vidunderlige dager med kulturopplevelser og distraksjoner. Now’s The Time!

Nyheter

Schemes spilte seg videre til Jazzintro-finale

Det var kvartetten Schemes som sikret seg en finaleplass i Jazzintro 2024 da første runde av lanseringsprogrammet ble arrangert på Bergen Jazzforum torsdag kveld. I finalen under Moldejazz i juli skal bandet kjempe om tittelen Årets unge jazzmusikere 2024 samt en lanseringspakke fra Norsk jazzforum med festivalturné og mentorprogram.

Meld deg på vårt nyhetsbrev