20. mars 2014

The Sweetest Thrill
Strings & Timpani

Om utgivelsen

The Sweetest Thrill tar seg opp fra undergrunnen med soniske lydskred, suggerende riff og merkverdige, fengende melodier. Støyduoen, med trommeslager Øyvind Hegg-Lunde og gitarist/bassist Stephan Meidell, spiller med en kraft og et lydbilde som ofte krever langt flere musikere på scenen for å matche. 

«Strings & Timpani» består av eget materiale, samt utvalgte liveopptak fra Sessions-kveldene, hvor lokale kunstnere og musikere fra Bergensområdet har improvisert med duoen foran publikum på Landmark. Utgivelsen kommer i et svært begrenset opplag på kassett, med silketrykket coverart, men blir også tilgjengelig på digitale musikktjenester. Blant gjestene på «Strings & Timpani» finner man mer eller mindre kjente navn som Jørgen Træen, Kristian Stockhaus, Bjørn Torske, Mari Kvien Brunvoll, Espen Sommer Eide, John Hegre, Per Zanussi og Bjørnar Habbestad.

Lenker

Fra forsiden

Moldejazz 2024 - dag 3 og 4

Folkefesten og jazzen møtes i kveldssola

FESTIVAL: Moldejazz på onsdag og torsdag går fra sur vind til godvær, Jaap Blonk fascinerer både ute og inne, Lightning Trio, Bliss Quintet, Schemes og Coincidences møtes i Jazzintro-finalen, Bill Frisell finner vrengpedalen og den store og den lille festivalen møtes på takterrassen i ellevetiden om kvelden.

Nyhet

Molderosen 2024 til Audun Vinger

Jazznytt-redaktør Audun Vinger ble i dag hedret med Moldejazz' utmerkelse Molderosen. Komiteen uttaler i sin begrunnelse at Vinger har opparbeidet seg en velfortjent status som en av landets aller fremste formidler av ulike kulturformer, der stor kunnskap om historie går parallelt med dypdykk om nye trender og fremtidig utvikling.

Meld deg på vårt nyhetsbrev