25. august 2023

John Derek Bishop
Flow

Om utgivelsen

“Flow” er et meditativt ambient album av John Derek Bishop. Det er hans mest minimalistiske albumet så langt og de elleve låtene tar lytteren på en reise i ulike stemninger og følelser.

Albumet ble innspilt i Bishop ́s studio i Stavanger. Dette prosjektet skiller seg fra hans siste albumutgivelser fordi JDB spiller alle instrumentene på albumet, med unntak av et trompet-sample av Simen Kill Halvorsen på “Cobalt”. Instrumentene brukt på albumet er elektrisk piano, gitar, piccolo bass og modulær synth. Disse instrumentene har blitt bearbeidet for å skape komplekse lydbilder som er kombinert med feltopptak fra natur og urbane områder. Lyddesign og sound er sentrale elementer i musikken, og de fleste lydene har en myk tekstur. Albumet ble re-innspilt i ølhallene i det gamle bryggeriet Tou for å gi albumet et fyldig lydbilde og organisk klang.

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Ung jazz boltrer seg i Slemmestad

Nothing Personal, Billy Meier og Bento Box Trio spiller på Jazzfest DIGEL på Slemmestad MEK i Asker lørdag 23. september. - DIGEL ønsker å kjenne pulsen av den unge nasjonale jazzscenen og være en boltreplass for unge musikere og for et interessert og sultent publikum, forteller arrangøren.

Nyhet

Ny daglig leder i Sildajazz

Terje Ekrene Vik er ansatt som ny daglig leder i Sildajazz. - Med ham bak roret føler et enstemmig styre seg trygge på at både kompetanse og engasjement for festivalen er ivaretatt, uttaler styreleder Rune Hagland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev