1. september 2023

Hein Westgaard Trio
First as Farce

Om utgivelsen

1. september 2023 slippes Hein Westgaard’s etterlengtede debutalbum som bandleder på det Oslo-baserte og musiker-drevne plateselskapet Nice Things Records. Trioen møttes i København i 2017, og siden da har de utviklet sitt unike samspill og gjort seg klare for den internasjonale scenen.

Hein Westgaard Trio spiller sin helt egen form for eksperimentell musikk. De er tydelig inspirert av fri-improvisasjon og jazz, men også av country, rock, folk og klassisk musikk. Trioen klarer å oversette alle disse elementene til en unik form, der grensen mellom det komponerte og improviserte viskes ut.

Musikere

Hein Westgaard - Gitar, Komposisjon
Petter Asbjørnsen - Kontrabass
Simon Forchhammer - Trommer

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Ung jazz boltrer seg i Slemmestad

Nothing Personal, Billy Meier og Bento Box Trio spiller på Jazzfest DIGEL på Slemmestad MEK i Asker lørdag 23. september. - DIGEL ønsker å kjenne pulsen av den unge nasjonale jazzscenen og være en boltreplass for unge musikere og for et interessert og sultent publikum, forteller arrangøren.

Nyhet

Ny daglig leder i Sildajazz

Terje Ekrene Vik er ansatt som ny daglig leder i Sildajazz. - Med ham bak roret føler et enstemmig styre seg trygge på at både kompetanse og engasjement for festivalen er ivaretatt, uttaler styreleder Rune Hagland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev