1. juni 2018

MMO-Ensemble
Any Day Now

Om utgivelsen

Martin Myhre Olsen slipper 1. juni 2018 sitt andre album med sitt prosjektbaserte MMO-Ensemble. Et album innspilt live fra Nasjonal Jazzscene i Oslo, 23. januar 2018. Tolv ekstremt dyktige musikere fra Norges improvisasjon- og jazzmiljø former de sterke komposisjonene og arrangementene til Myhre Olsen gjennom et sterkt og lekent samspill

MMO-Ensemblet løfter Myhre Olsens åpne og luftige orkestrale musikk, og er ikke redde for hverken tøffe riff eller inderlig sårbarhet. Hele følelsesregisteret i et vakkert narrativ blir brukt, med intim nærhet og et personlig uttrykk gjennom kollasjer av tekster og dikt ispedd frie improvisasjoner over det kompositoriske materialet.

MMO-Ensembles forrige plate «Lonely Creatures» fikk glimrende kritikker
både i inn- og utland, hvor særlig den varme personligheten, utfordrende
arrangeringen og en melankolsk selvtillit ble fremhevet. Her opplever du fri-improvisasjon fra noen av de beste, over skrevet materiale.

Musikere

Martin Myhre Olsen - saksofonist/komponist

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Norway at jazzahead! 2019

To hundre nordmenn er på plass i Bremen, inkludert 117 musikere, når Norge er partnerland på den internasjonale bransjefestivalen jazzahead! i Tyskland. Torsdag 25. april braker det løs med åpning av messen og showcasekvelden Norwegian Night.

Meld deg på vårt nyhetsbrev