19. mai 2023

Master Oogway
A Lot of Music About Everything

Om utgivelsen

De siste årene har Master Oogway drevet omfattende konsertvirksomhet. Kvartetten har invitert ulike gjestemusikere med på konserter, og komponert mye ny musikk som har bevegd seg i mange ulike retninger. På denne måten har Master Oogway gått fra å være et jazz/rock-band til å bli et utforskende og kreativt band. Det er i live-formatet Master Oogways musikk kommer til sin fulle rett, og det var live-mindsettet bandet tok med seg til Athletic Sound da de skulle spille inn den nye plata. Kvartetten ville gjenskape live- energien, samtidig som de ville bruke verktøyene som studioet tilbyr. Med trollmannen Dag Erik Johansen bak spakene har A Lot of Music About Everything blitt Master Oogways skitneste og høyeste plate hittil.

Musikere

Håvard Nordberg Funderud - Gitar, komponist
Karl Erik Horndalsveen - Elbass, kontrabass, komponist
Lauritz Heitmann Skeidsvoll - Tenorsaxofon, sopransaxofon, komponist
Martin Heggli Mellem - Trommer, komponist

Lenker

Fra forsiden

Nyhet

Graver musikalsk gruve i Kongsbergs historie

I sjarmerende omgivelser i Høens Garasje skal kunstnerduoen Håvard Aufles og Fredrik Høyer hylle lokal identitet og kjærlighet til by og bygd. Bestillingsverket er laget i anledning Kongsberg Jazzfestivals 60-årsmarkering og byens 400-årsjubileum.

Nyhet

Jaap Blonk på nygammel grunn i Molde

I år finner Moldejazz tilbake til gamle spillesteder, og multikunstner Jaap Blonk skal opptre på to av disse, ved steinhytta på Hjertøya og kunstsenteret på Plassen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev