Torsdag 07. nov 2019 kl. 20:00

We are stardust – en hyllest til Joni Mitchell

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

WE ARE STARDUST
– en hyllest til Joni Mitchell

Joni Mitchells musikk og tekster har berørt mange gjennom et halvt hundreår, og en mengde «coverband» spiller låtene hennes. Nå er det nesten 20 år siden denne vennegjengen spilte disse låtene sammen for første gang, som unge uerfarne musikkstudenter. Men låtene er fortsatt like bra, tekstene forstår de enda bedre, og musikerne har vokst på hver sine kanter, i symfoniorkester og storband, i band som John Doe, The South, Ida Jenshus og Rakewood, og produsert musikk for film og tv.

Vokalist Heidi Skjerve er til vanlig en av stemmene i det improviserende vokalensemblet Trondheim Voices, og har gitt ut fire album i jazzlandskapet med egne låter og folketoner, i samspill med blant annet John Pål Inderberg og Vigleik
Storaas.

Det er fantastisk gøy at gjengen har klart å samles igjen for å spille favorittlåter fra Joni Mitchells lange og rikholdige karriere. De legger seg ganske tett opp til originalene, men har med seg en musikalsk trygghet, lekenhet og livserfaring som ballast når de gir seg i kast med materialet.

Heidi Skjerve – vokal/piano
Marthe Belsvik Stavrum – fløyte/sag/perc./kor
Øyvind Dybvig Johnsen- tenorsax/gitar/kor
Magnus Hoem Slørdal – gitar/kor
Andreas Hamre – bass/gitar/kor
Stian Lundberg – trommer/kor

Portrett illustrasjon/plakatbilde: Oda Valle
(copyright: Oda Valle/Heidi Skjerve)

Arr. Dokkhuset Scene

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev