Lørdag 01. des 2018 kl. 18:30

Waits for Christmas feat. Rebekka Bakken & Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteateret
Ski

Rebekka Bakken, en av de mest særegne og spennende stemmene i Europa de siste årene, presenterer musikk fra Tom Waits sammen med Ski Storband. Rebekka Bakken spilte inn 16 Tom Waits-låter sammen med Frankfurt Radio Big Band i 2014, på albumet «Little Drop of Poison». På årets høstkonsert får publikum høre et spennende utvalg av låtene fra dette albumet. Siden vi er så nære oppunder julen, så blir det tradisjonen tro også noen julesanger!

Rebekka Bakken er utvilsomt en av de mest særegne og spennende stemmene i Europa. Etter mange år i utlendighet, flyttet hun tilbake til Norge for noen år siden. Hun spiller jevnlig på festivaler i Europa og har et stort publikum, spesielt i Mellom-Europa.

Det er vanskelig å sette Rebekka i noen bås, singer-songwriter, amerikana, jazz, folk, soul eller blues, hun er innom de fleste sjangere. Rebekkas vokal strekker seg over tre oktaver, noe som gir en helt særegen fremførelse. Kritikere trekker ofte frem hennes fremragende liveprestasjoner, og den spesielle kontakten hun får med sitt publikum.

Rebekka Bakken har en imponerende plateproduksjon bak seg. Så langt har hun gitt ut 10 album, men her hjemme ble hun for alvor kjent med albumet A little drop of poison hvor hun tolker 16 låter av Tom Waits sammen med Frankfurt Radio Big Band.

Ski Storbands samarbeid med Rebekka Bakken blir ett nytt steg i bandets musikalske utvikling. Vi jobber jevnt og trutt med å finne gode artister som kan bidra til å gi bandet en musikalsk dytt. Med Rebekka Bakken og hennes Tom Waits-materiale har vi funnet en musikalsk perle som absolutt kan deles med vårt publikum. Kveldens låter med Rebekka Bakken er tidligere kun blitt spilt av Frankfurt Radio Big Band.

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev