Fredag 05. nov 2021 kl. 21:00

VOICE & STRINGS & TIMPANI

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

Vi ser oss dessverre nødt til å nok en gang utsette fredagens konsert med Voice & Strings & Timpani på USF Verftet. Ny dato blir fredag 5. november. Vi beklager dette, men pga. den usikre situasjonen og fortsatt strenge begrensninger på publikum i saler uten fastmonterte stoler blir det vanskelig for oss å gjennomføre dette arrangementet. Kjøpte billetter er gyldig på ny dato eller kan benyttes på en annen konsert i regi av Bergen Jazzforum.

MARI KVIEN BRUNVOLL vokal, elektronikk EVA PFITZENMAIER vokal, keys, fløyte STEIN URHEIM gitar, effekter, langeleik STEPHAN MEIDELL gitar, elektronikk KIM ÅGE FURUHAUG trommer, perkusjon ØYVIND HEGG-LUNDE trommer, perkusjon

Voice & Strings & Timpani var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz, som endelig har blitt foreviget i studio. All musikk er komponert av Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde, begge kjente fra blant andre Erlend Apneseth Trio og Building Instrument. De har i en årrekke jobbet sammen i duokonstellasjonen Strings & Timpani, og denne gangen utvider de formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen. Musikken befinner seg et dogmefritt sted hvor blokkfløyter, synther, franske gloser og drømmedryssende gitarer danser taktfast i ring på samtidsmusikkfest.

Bergen Jazzforum tar smittevern på alvor, og vi vil selvsagt følge alle retningslinjer og anbefalinger fra myndighetene som er gjeldende på tidspunktet for konserten. Det skal være trygt for alle å besøke våre arrangementer i vår.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev