Lørdag 21. nov 2020 kl. 21:00

Utsatt! – Voice & Strings & Timpani

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Fordi Byrådet i Oslo har besluttet å innføre en sosial nedstenging av Oslo fra mandag 9. november med varighet i tre uker holder Nasjonal jazzscene holder dørene stengt i den perioden. Denne konserten må derfor utsettes, informasjon om ny dato kommer når vi har den på plass. Ta vare på hverandre i mellomtiden!

Dreamy grooves bubbling with the best from Bergen

Voice & Strings & Timpani var opprinnelig et bestillingsverk til Nattjazz, som endelig har blitt foreviget i studio. All musikk er komponert av Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde, begge kjente fra blant andre Erlend Apneseth Trio og Building Instrument. De har i en årrekke jobbet sammen i duokonstellasjonen Strings & Timpani, og denne gangen utvider de formatet med noen av sine favorittmusikanter fra den egenartede improvisasjonsscenen i Bergen. Musikken befinner seg et dogmefritt sted hvor blokkfløyter, synther, franske gloser og drømmedryssende gitarer danser taktfast i ring på samtidsmusikkfest.

6. november slipper de albumet «Voice & Strings & Timpani» på det velrenommerte selskapet Hubro.

Mari Kvien Brunvoll – vokal, Eva Pfitzenmaier – vokal, Stein Urheim – gitar, Stephan Meidell – gitar, Kim Åge Furuhaug – trommer, Øyvind Hegg-Lunde – trommer

Foto: Oddbjørn Steffensen

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev