Torsdag 09. nov 2023 kl. 20:00

Veslemøy Narvesen

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

Veslemøy Narvesen er en av de mest aktive, unge stemmene på den norske jazzscenen i dag.

Hun er aktuell med band som Mall Girl, Kongle Trio, Dafnie, Schemes og har også å finne som musiker i prosjekter med Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker Flaten, Mats Eilertsen, Anja Lauvdal, og den britiske ECM-artisten Kit Downes.

Etter å ha fungert som et band med ulik besetning har Veslemøy samlet trådene ved å ta prosjektet videre under eget navn, der besetningen varierer. I 2023 kommer hennes debut-fullengder “We Don’t Imagine Anymore” på Jazzland Recordings, bestående av 10 spor som på hver sin måte reflekterer hennes musikalske personlighet.

Musikere: Veslemøy Narvesen – trommer, Håvard Aufles – piano/keys, Oliver Skou-Due – piano/keys. Nicolas Leitrø – bass

Med utgangspunkt i et bredt sjanger-uttrykk skaper Veslemøy Narvesen musikk som utfordrer og beveger med fryktløshet. Hennes lydunivers henter inspirasjon fra en rekke musikalske ytterpunkter, som nordisk piano-trio jazz og singer/songwriter på dialekt.

Musikken utfolder seg som et unikt og mangfoldig tilskudd til den norske jazzscenen med sin sofistikerte miks av pop og improvisasjon. Det hele bindes sammen av den syngende trommeslager Veslemøy Narvesen, som sammen med sine medmusikere søker etter å skape et helt eget uttrykk.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev