Lørdag 03. jun 2023 kl. 14:00

Ungjazz på Musikkfest Oslo

Musikkfest Oslo / Schous kulturbryggeri
Oslo

På Musikkfest Oslo kan du høre tre av Østnorsk jazzsenters ungjazzensembler:
kl 14:00: Ungdommens improorkester
kl 14:20: Ung vokal
kl 14:40 Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester.

Ungdommens inmproorkester startet opp høsten 2021 og er et gehørbasert ensemble for musikere i alderen 14-20. Under ledelse av fløytist og komponist Henriette Eilertsen tar ungdommene i bruk ulike tilnærminger til improvisasjon og spiller en god blanding av låter de har lært på øret mikset med en klype reine improvisasjoner. Dette blir både groovy og meditativt!

Ung vokal samler noen av våre mest lovende, unge sangere fra østlandsområdet i alderen 15-20 år. Dette er et gehørbasert vokalensemble med fokus på rytmisk samsang og utforsking av vokalimprovisasjon. Ensemblet ledes av vokalist og komponist Karoline Wallace og repertoaret består av en blanding av nyskrevne arrangement og duggfrisk improvisasjon.

Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester (AOJO) og består av 18 unge musikere som leverer låter og improvisasjoner med trøkk og presisjon. Siden starten i 2014 har ensemblet spilt på små og store scener i inn- og utland, gitt ut album og til og med fått en dokumentar laget om seg. Ensemblet ledes av trommeslager, komponist og norgesmester i slampoesi, Olav Abildgaard.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev