Torsdag 22. sep 2022 kl. 20:00

Trail Of Souls

Kullebunden Jazz / Kolben Kulturhus
Kolbotn

Samarbeidet mellom Knut Reiersrud, Solveig Slettahjell og In the Country er et musikalsk lykketreff. De kom sammen førte gang for en konsert i Berlinfilharmonien i 2014, noe som resulterte i det Spellemannsnominerte live-albumet «Norwegian Woods», utgitt på ACT. I 2015 gikk de i legendariske Rainbow Studio og lagde sitt første studio-album «Trail Of Souls». Bandet har deretter gjestet festivaler, konserthus og klubber og spilt for fulle hus landet over.
Siden de sist var på turné i USA sommeren 2018 har bandmedlemmene brukt tid i sine respektive egne prosjekter; Solveig Slettahjell slapp sitt første soloalbum i 2018, og ga ut første album med sin nye kvartett i 2020. Sammen med Pål Hausken har hun turnert land og strand med disse prosjektene, mens Pål også har turnert med blant annet Ida Jenshus og Frida Ånnevik, Knut Reiersrud har sluppet flere nye album med sitt band og senest med KORK, og er som alltid på veien, Morten Qvenild har brukt tiden med alt fra A-ha til fri-støy, mens Roger Arntzen har vært verden rundt med Ballrogg og Chrome Hill.
Nå er kvintetten endelig i gang med å jobbe frem sitt tredje album sammen. Det er flere sterke stemmer og kreative hoder i denne gjengen, så det mange mulige retninger dette tredje albumet kan bevege seg. Én ting er de sikre på, de starter prosessen og møtes igjen i januar 2022, for å jobbe ut sammen deres felles musikalske idé, på skuldrene av de musikken på de to foregående albumene, med også forankret i den kompositoriske kraften, som felles bor i disse fem musikerne og komponistene.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev