Lørdag 04. apr 2020 kl. 20:00

Tønsberg Storband med Vidar Busk – Blues møter Swing

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Tønsberg Storband har gjennom flere år utfordret seg selv ved å samarbeide med artister i ulike sjangere, og denne gangen er det i møtet med Vidar Busk og hans musikalske verden vi skal oppleve storbandet.
Vidar Busk & His True Believers skapte på 90-tallet energiske låter i en swing- og jump-bluespreget stil som vil bli gjenskapt denne kvelden. Vidar Busk flyttet fra Langesund til USA som 17-åring for å spille gitar i bluesbandet Rock Bottom & The Cutaways. Her utviklet han en enorm teknikk og rutine som livemusiker. Han har bevist at man ikke trenger være født i USA for å spille blues i verdensklasse. For alle som liker storband og alle som liker rock og blues, vil dette bli et meget spennende møte med ulike musikalske uttrykk.

Busk har vært en av våre fremste artister innen blues, rhythm & blues og soul, og de siste årene har han gjort et Elvis-show sammen med Paal Flaata og Stephen Ackles.

Med denne konserten feirer Tønsberg Storband sitt 30-årsjubileum og Vidar Busk sin 50-årsdag!
Vi lover en uforglemmelig kveld, høy energi, topp stemning og full storbandbesetning.

Tønsberg Storband har tidligere samarbeidet med ulike artister som Staffan William-Olsson, Yngvar Numme, Anne-Marie og Ole Henrik Giørtz, Knut Eide, Linda Kvam, Laila Dalseth, Per Husby og Frøydis Grorud – for å nevne noen. Kurt Nilsen har også vært innom!

Storbandet har full besetning med 18 musikere, og under dirigenten Frode Grøtting har de utviklet seg stort de siste årene.

Jeanette Kristiansen, vokal, Jon Ronander, piano, Per Solberg, gitar, Øystein Eriksen, bass, Henrik Madsen, trommer, Egil Dagsberg, Arne Vidar Eileraas, Audun Bugge og Thune-Holm, altsaksofon Trond Dagsberg og Bent Øystein Johansen, tenorsaksofon og klarinett, Trond Tafjord, barytonsaksofon, Øyvind Husebø, Magnus Skulstad-Johnsen, Børre Trondskog, og Per Gunnar Hem, trompet, Terje Hogsnes, Bjørnar Smedsrud, Rune Aspaas og Pål Hesby, trombone.

BILLETTER KR 350
URIJAZZ-MEDLEM KR 250
URIJAZZ-UNGDOM GRATIS

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev