Fredag 23. sep 2022 kl. 21:00

thea wang

Bergen Jazzforum / Vestnorsk Jazzsenter / Sardinen Usf
Bergen

THEA EMILIE WANG vokal/gitar JOHANNES NØKLING AAGARD gitar IVAR MYRSET ASHEIM trommer
EDVARD SYNNES keys/kor HÅKON AASE fele/diverse THOMAS NORDVIK lyd

thea wangs fire første singler har fått sterke omtalelser fra BT, P3, og diverse utenlandske tidsskrifter i tillegg til bred støtte fra DSP’s (spotify, apple og amazon). Med blant annet rotasjon på DR P6 beat i danmark og P3 i Norge er hun spådd en lys fremtid. «Tell Me About It» var første låt ut fra det kommende debutalbumet, og er en unikt selvsikker, kraftfull låt på ytterst sublimt vis. I september kommer hennes debutplate «While He Is Still Asleep», en samling musikalske noveller, skrevet og komponert av thea selv, med co-produsent Andrew Keller.

Her møtes moderne pop-sensitivitet og singer-songwriter-tradisjon i et rørende knutepunkt, med et intimt og analogt lydbilde «forsterket ganger ti av wangs usedvanlige stemme.

«Med en vekselvis styrke og sårbarhet synger hun om å vokse opp – å gi slipp på den man var, i møte med den man er i ferd med å bli. Likheten til Amason-sanger Amanda Bergman er til tider utrolig. I all sin enkelhet fanger hun den tveeggede følelsen av nostalgi, med både varmen og smerten den bringer med seg». – Bergens Tidende (februar 2022)

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev