Tirsdag 28. mar 2023 kl. 20:00

The Source: 30th Anniversary Tour, Brønnøysund Jazzklubb, Forsamlingslokalet

Brønnøysund jazzklubb / Forsamlingslokalet
Brønnøysund

Det er duket for forrykende fanfarer når The Source legger ut på turne i forbindelse med feiringen av sine 30 år i samspill og utøvelse! Vi i Brønnøy Jazzforum er henrykt over å være vertskap når dette superlaget kommer til Helgeland for å feire bursdag!
The Source har en lang historie i norsk jazz-sammenheng. Dette er kremen av norske jazzmusikere – og de har holdt sammen siden studenttiden i Trondheim på begynnelsen av 90-tallet (1993). Siden da har de ikke bare hatt enormt populære julekonserter og sommerturneer, de har også samarbeidet med musikere fra India og Egypt.
I 2019 bestemte bandet seg for å gå tilbake til røttene, og dermed spilte de inn helt nye låter, noe som resulterte i plateslipp i oktober 2021. De fleste låtene er skrevet av alle bandets fire medlemmer, og plata har fått navnet «… but swinging doesn ́t bend them down».
The Source anno 2023 vil også reflektere over alle de ulike tingene bandet har gjort gjennom sin lange historie, fra jazz og rock via folk, til arabisk musikk og til … ja, hvem vet hva? Kilden er rommelig, frisk og freidig. Vi gleder oss!

The Source er disse:

Trygve Seim – saksofon
Øyvind Brække – trombone
Per Oddvar Johansen – trommer
Mats Eilertsen – bass

Billetter legges ut på Hoopla etter hvert.
Alle våre konserter blir til med støtte fra Kulturrådet ❤

The Source mottar også støtte fra Nordnorsk Jazzsenter for sine konserter i Nord-Norge

https://www.facebook.com/thesourceofnorway/videos/1190572878532341

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev