Torsdag 14. des 2017 kl. 20:00

SWINGIN´ CHRISTMAS – THE SINATRA SONGBOOK med Heidi Gjermundsen Broch

Kullebunden Jazz / Kolben Kulturhus
Kolbotn

Kullebunden jazz inviterer til et nytt smakfullt avsnitt av Swingin’ Christmas. The Sinatra Songbook, med Ingar Kristiansen i front, står støtt i en tradisjon sterkt inspirert av Sammy Davis jr., Billie Holiday, Ella Fitzgerald og selvfølgelig Francis Albert Sinatra.

Årets gjestesolist er den velrennomerte Heidi Gjermundsen Broch. Heidi er en av våre største teaterstjerner. I tillegg til å være hovedrollegrossist på landets største scener, er hun kjent for sin allsidighet som sanger, bl a på flere plateutgivelser og som deltaker i Stjernekamp på NRK.

Heidi har sin utdannelse fra LIPA i Liverpool og Statens Teaterhøyskole. Siden endt utdannelse har hun jobbet fast det Det Norske Teatret. Her har hun gjort roller som Ronja Røverdatter, Piaf, Polly i Tolvskillingsoperaen, Evita og Diana i Next to normal, blant mange andre. For rollen som Diana mottok hun i 2010 Kritikerprisen og Heddaprisen. I 2008 spilte hun An-Magritt på Det Norske Teatret. For denne rollen ble hun også Heddanominert. Hun har også spilt Eliza Doolitle ved Oslo Nye teater og Donna i Mamma Mia på Folketeateret i Oslo.

Ved siden av arbeidet ved teatret har hun vært med på en rekke produksjoner i Radioteatret og gitt ut to album; Tidevann og Blåøyd jævel. Hun har også konsertert rundt om i landet, med mange forskjellige ensembler og orkestre.

Vår kveld i Kolben vil by på gjenhør og nytolkninger av kjente og mindre kjente skatter fra den amerikanske julesangboka.

Ingar Kristiansen – vokal, Per Husby – piano, Stig Hvalryg – bass, Håvard Fossum – tenorsax, Eckhard Baur – trompet, Torstein Ellingsen – trommer, Gjestesolist: Heidi Gjermundsen Broch

Konsertene er støttet av Norsk kulturråd, Oppegård kommune og Rosenholm Campus. Ung Scene arrangeres i samarbeid med Oppegård kulturskole.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev