Lørdag 19. sep 2015 kl. 14:00

Storbandcafé: Smakebiter fra arkivet med Ski Storband

Ski Storband / Rådhusteateret
Ski

Storbandcafé: Smakebiter fra arkivet med Ski Storband – lørdag 19. sept., kl. 14:00

Velkommen til storbandcafé! På høstens første storbandcafé spiller Ski Storband opp med smakebiter fra arkivet!

I løpet av sommeren har bandets medlemmer tatt et dykk ned i bandets rikholdige arkiv, for å se om det er noe vi hadde ekstra lyst til å spille på høstens første café.

Det blir gjenhør med flere av bandets cafélåter presentert de siste par årene, samt en skikkelig godbit fra den gang bandet hadde konsert med Arne Domnerus – Sunday blir å høre med Tor Grefsgård på altsaksofon.

Ved denne caféen blir det rikelig fokus på våre egne solister, og dere kan bl.a. få høre solistinnslag fra vårt unge og lovende komp, hvor vi nå har to pianister – supertalentfulle Philip Granly fra Ski og Vegard Hammer fra Oppegård, nylig ute med egen jazzplate. Videre vil vi få høre solistinnslag fra Thorstein Granly, Tor Grefsgård, Karl Fredrik Huseby, Øystein Valldal, Henning Mørland, Audun Øksendal – og ikke minst fra alle fire i trompetrekka; Einar Jemtland, Geir Hauger, Knut Elstad og Tor Anders Nygaard.

Ski Storbands storbandcaféer er en konsertarena hvor vi er litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå». Ski Storband samarbeider med Rådhusteatret i Ski, og storbandcaféens konserter vil hver gang finne sted i Rådhusteatrets foajé.

Bandet ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev