Lørdag 27. nov 2021 kl. 14:00

Storbandcafé med Benedicte Barra

Ski Storband / Rådhusteatret
Ski

Vi inviterer til høstens andre storbandcafé og får med oss Benedicte Barra i front!

Konserten starter kl. 14:00.

Billett kr. 250,- fås kjøpt på Rådhusteatret i Ski sine nettsider (snart tilgjengelig der).
Musikalsk leder er Biørn Barlo!


Benedicte Barra er sanger og musikalartist med snart 15 års erfaring fra teater- og konsertscene. Hun har medvirket i musikaler som blant annet Evita (Kilden) og Hellemyrsfolket (Den Nationale Scene), frontet Forsvarets Stabsmusikkorps og Luftforsvarets musikkorps som solist, og gjestet scener i hele landet sammen med Underholdningsvogna. I tillegg har hun medvirket i TV-programmet «All together Now» (TV-Norge) og Beat for Beat på NRK1 hvor hun deltok sammen med trioen Underholdningsvogna.

Benedicte er utdannet artist ved Paul McCartney-skolen og sang- og musikkpedagog ved Norges Musikkhøyskole. Hun kommer fra Sotra utenfor Bergen, men har vært bosatt i Oslo de siste 15 årene. Hun er gift med Anders og sammen har de sønnen Torgrim på snart 2,5 år.

Underholdningsvogna ble startet opp i 2013 og har siden da produsert og turnert med forestillinger og konserter på små og store scener. Forestillingen om The Andrews Sisters ble en stor suksess som ble vist både i sin helhet og som konsertversjon sammen med storband som Ski Storband, Eidsvoll storband og HV05s storband.

Høsten 2021 jobber hun som produsent og artist for Underholdningsvogna og turnerer med forestillingen «Ticket to Ride». Tillegg er hun frilans sanger, musikalartist og sangpedagog, og deltidsstudent ved Oslo Met.

Ski Storband har siden våren 2013 avholdt over 50 storbandcaféer i Rådhusteatrets foajé, Folkets Hus og i Pinsekirken på utvalgte lørdager. Vi gjenopptar storbandcaféene nå etter et snaut års pandemipause.

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Foto: Erika Hebbert

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev