Fredag 28. apr 2017 kl. 19:30

Storbandcafé; Ella & Buddy i 100

Ski Storband / Pinsekirken Salen i Ski
Ski

I 2017 ville både Ella Fitzgerald og Buddy Rich ha fylt 100 år – og vi markerer dette med en storbandcafé dedikert til deres mest kjente låter, og kanskje en og annen ikke fullt så kjent! Med oss har vi en av Ella Fitzgeralds beste tolkere i denne delen av verden; Majken Christiansen. Vår Buddy Rich er vår egen trommeslager; Jacob Langmoen!

På årets første storbandcafé presenterer Majken Christiansen og Jacob Langmoen sammen med Ski Storband et knippe kjente og ukjente låter fra repertoaret til Ella Fitzgerald og Buddy Rich. Her kommer låter som A Tisket, A Tasket, All of Me, Big Mama Cass, Mexicali Nose m.fl.

Rådhusteatret er ikke helt i mål ennå med oppussingen, så vi blir å finne i Pinsekirken Salen – midt i Ski sentrum. Tidspunktet avviker litt fra det vi har hatt de siste årene nå. Denne caféen blir på fredag kveld kl. 19:30 den 28. april!

Ski Storbands storbandcaféer er ordinært en konsertarena hvor vi til tider kan være litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå».

Bandet ledes av bandets faste musikalske leder – Biørn Barlo.

Pris:

Kr 150,- - billett kjøpes i dørem

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev