Torsdag 07. nov 2019 kl. 20:00

STANDARD JAZZ WORKSHOP

Urijazz / Standard Kafé
Tønsberg

Urijazz har som intensjon å støtte opp om ulike tiltak på jazzfronten i regionen. Tidligere leder av Urijazz tok initiativ til spilling av standardlåter på Standard Kafé høsten 2018, åpen for også andre musikere, og Urijazz bistod. Prosjektet videreføres i jubileumsåret.
Steinar Brenna inviterer til spilling og løs jakke på verdensberømte Standard Kafé i sentrum. Det blir fokus på standardjazzen, altså de kjente, for det meste amerikanske, komposisjonene de fleste av oss har hørt fra ulike band og musikere Det har vært mer eller mindre kontinuerlig drift «til alle tider». Låter som oftest har innbydende melodilinjer og harmoniforløp. I denne sammenhengen blir de spilt nært opp til sin opprinnelige form.  
Besetningen vil variere fra kveld til kveld, men de som er nevnt under, vil utgjøre grunnstammen høsten 2019.
Jansen bor i Holmestrand og spiller i byens storband og med Magne Arnesen. Trommis Pedersen er fra Svelvik og har vært med i flere bluesband, nå i Bourbon Street Jazz Band og Holmestrand Storband. Steinar Brenna har vært en sentral musiker og storbandleder i -regionen. For denne høsten har vi fått med oss Johannes Eick på bass. Johannes er en sentral musiker i norsk jazz, gjennom deltakelse i en rekke sentrale band. Han var blant annet med I Vigleik Storaas Trio, som vant Spellemannpriser, og Airamero. Johannes har ikke vært veldig aktiv på scenen gjenom noen år, men vi er svært glade for at han er tilbake og på jubileumsprogrammet i 2019.
Ta gjerne kontakt for å avtale låter du ønsker å spille.
Kontaktperson for kveldene: Steinar Brenna – 924 43 945 eller: sbren@online.no  

Steinar Brenna – saksofon
Svein Erik Jansen – gitar
Johannes Eick – bass
Svein Dyve Pedersen – trommer

GRATIS INNGANG, MEN ET BIDRAG I HATTEN TIL MUSIKERNE ER VELKOMMENT

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev