Onsdag 12. jun 2024 kl. 20:00

St. Paul & the Broken Bones

Cosmopolite / Cosmopolite
Oslo

En oppvåkning av ‘old school’ RnB fra sørstatene» – The Rolling Stone Magazine

Åttemanns-bandet St. Paul & the Broken Bones fra Alabama, Birmingham er kjent for sin høylytte soul-musikk med frontvokalist Paul Janeway i spissen. Janeway vokste opp i kirkemiljøet i Alabama og skulle egentlig bli prest som ung – noe han tar med seg i rollen som vokalist.

«Janeway… blander predikantens sans for det teatralske med fabelaktig gospel/soul-stemme og evnen til å veksle mellom det lyriske og ville, ukontrollerte i samme sang!» – The Guardian

Albumet «Angels in Science Fiction» er bandets siste studioalbum, og kom ut i 2023. Tekstene er skrevet av Janeway og handler om hans nylige farskap til datteren Marigold.

«Musikken på denne plata er nydelig og tonal, rørende og melankolsk» – Pop Matters gir albumet 8/10

National Public Radio hevder også at albumet er det nærmeste bandet kommer folkemusikk! Andre sjangere som blir blandet inn i den soul og RnB-tunge musikken er: rock & roll, psychedelika og funk!

«Gjennomsyret av musikktradisjonen fra sørstatene» – The Guardian

Esquire magazine har omtalt live-showene til St. Paul & the Broken Bones som “potente liveshow som overrumpler og setter ut publikum” og dette har resultert i opptredener på Lollapalooza, Coachella og Glastonbury.

Line up:

Paul Janeway – vokal
Browan Lollar – gitar og vokal
Jesse Phillips – bass
Kevin Leon – trommer, perkusjon
Al Gamble – keyboard
Allen Branstetter – trompet
Amari Ansari – saksofon
Chad Fisher – trombone

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev