Fredag 25. aug 2017 kl. 21:00

Soul-Party i byparken

Prime Time Orchestra / Byparken Sandvika
Sandvika

Prime Time Orchestra inviterer til sitt Soul-Party i byparken under Sandvika Byfest fredag 25.august: I fjor kom det ca 500 til parken – kommer du i år?
«Kom, vær glad og dans» på vårt SOUL PARTY med masse deilig musikk og fantastiske vokalister i Byparken ved elven i Sandvika
Vokalistene gjør sin storslagne entre glidene inn i parken i store flotte biler kl 20:55. Rikke Normann, Frode Vassel, Håvard Gryting og Johanna Dahl Bryne.
I år får vi også i løpet av kvelden besøk av tre unge vokalister som går eller har gått ut fra Rud v.s.
Prime Time Orchestra har utviklet et nytt og groovy Soul Party med mange kjente sanger fra repertoaret til Aretha Franklin, Ray Charles, Marvin Gaye, Diana Ross, Stevie Wonder, Michael Jackson og mange flere.
Kapellmester er Per Gjermund Storrø.
Hele showet og dansen har fri entre, og er en del av Sandvika Byfest. Showstart kl 21:00 og har ca 20 minutters pause ca midt i showet.
Det blir lagt et 200m2 stort dansegulv som tidligere år i parken, så ta med dine dansesko og din dansepartner, for her kan du swinge deg til et 18 manns bigband hele kvelden.
Eller du kan bare komme og sette deg ned for å nyte musikken i et av teltene i parken. Og ønsker du noe å drikke eller å spise i løpet av kvelden, så er det et eget serveringstelt i parken som er åpent fra kl 19:00.
Prime Time Orchestra er fra 2015 utnevnt til et av Bærum Kommunes Kulturfyrtårn.
Arrangemenetet er støttet av Bærum kommune.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev