Lørdag 10. des 2022 kl. 16:00

Solveig Sings and the Jingle Bells

Moss Jazzklubb / House of Foundation
Moss

Solveig Sings and the Jingle Bells spiller et knippe jazzperler med herlig
improvisasjon og swingende feelgood-vibes. Vi spiller også julen inn med velkjente
Carols og tradisjonelle julesanger. Gled dere!

På saksofon:
Atle Nymo fra Valnesfjord utenfor Fauske. Han er utdannet fra jazzlinja i Trondheim og senere ved Norges Musikkhøgskole. Er freelance-musiker, og har fått prisen "Young Nordic Jazz Comet" med bandet Motif, og har siden jobbet med forskjellig band og prosjekter. Noen av de mest aktive er I.P.A, Motif, Atle Nymo Trio og Ensemble Denada. Har også bidratt i prosjekter med Trondheim Jazzorkester (med Chick Korea, Pat Metheny, Terje Rypdal) og Bugge Wesseltoft. Atle kan høres på et 40-talls album.

På piano:
Ivan Blomqvist fra Sverige. Han gikk på improjazzlinjen ved universitetet i Trondheim. Han komponerer egen musikk og er hjernen bak bla. det kjente soul-jazz bandet Rohey som ble nominert til Spellemannsprisen for Beste nykommer i 2018. Han er mye ute på turne og produserer og komponerer for norske og utenlandske artister.

På kontrabass:
Roger Williamsen fra Sykkylven. Utdannelse fra musikkonservatoriet i Kristiansand og København. Han har vært med på utallige CD-innspillinger og turnert med artister som Kåre Conradi og Hilde Louise Asbjørnsen. Han har også reist land og strand rundt for Den Kulturelle Skolesekken. Han er ofte å
høre i orkestergraven på Folketeateret.

På vokal:
Solveig Borgen fra Oslo, med sang og teater utdannelse fra LIPA. Hun har bodd mange år i Amsterdam der hun samarbeidet bla.med Candy Dulfer, John Engels og andre kjente nederlandske artister. Hun opptrådte med storband og jazzband og startet et jazz-og folk band Solveig Sings. Hun bor på Jeløy og er å høre på jazzscener rundt om i Norges land.

På vokal:
Lise Jegleim fra Moss. Hun har sunget i crossover-band med jazz, soul, funk og blues i forskjellige band i 15 år, sist med mossebandene Gardenhouse og RBG. I tillegg har hun sunget julekonserter med Frimurernes Storband i Oslo.

Pris:
kr. 200
Medlemmer av Moss Jazzklubb kr. 150. Ungdom/Studenter t.o.m. 25 år kr. 100.

Billetter selges i døra når man kommer

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev