Lørdag 18. mar 2023 kl. 14:30

Signe Førre kvartett

Sildajazzens venner / Høvleriet
Haugesund

Signe Førre Kvartett er et spennende nytt band med musikere med ulik sjanger-bakgrunn som spiller hovedsakelig folkemusikk fra ulike kulturer. Kontrabassist, vokalist og komponist Signe Førre er jazzmusiker og hennes bass-spill som virtuost omtalt av avisa Hordaland.
Signe Førre er i ferd med å stake ut en veldig spennende musikalsk karriere. Med på veien har hun fått med seg et flott band med etterspurte musikere som har bakgrunn fra en lang rekke med band/artister som Real Ones, Sigrid Moldestad, Vamp, Ole Paus, Anne Grethe Preus, Karl Seglem, Bjørn Eidsvåg, Kvarts, Nils Økland for å nevne noen veldig få.
Signe Førre ble i 2019 utfordret til å lage bestillingsverk til det unike Finnesloftet på Voss, en utfordring hun tok på strak arm! Med materiale fra bl.a. Norge, Serbia, Makedonia, Bulgaria, og med sterke inspirasjoner fra musikktradisjonene derfra, komponerte og arrangerte hun en musikalsk reise som tar oss gjennom ulike kulturer og tidsperioder. Her møtes jazz og folkemusikk som smeltes sammen og gis nytt liv gjennom hennes nyskrevne arrangement, og Signe synger på både serbisk, makedonsk, engelsk, norsk, bulgarsk m.m.
Besetning;
Signe Førre – kontrabass, vokal
Torbjørn Økland – trompet, bouzouki, gitarer
Jo Asgeir Lie – trekkspill
Kåre Opheim – trommer, perkusjon

Billetter 100 / 50 for medlem av Sildajazzens venner

Pris:
100 kr
medlem av Sildajazzens venner 50 kr.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev