Fredag 13. nov 2020 kl. 20:00

Shannon Mowday’s ‘LILA’

Urijazz / Støperiet
Tønsberg

Urijazz har hatt Shannon Mowday i kikkerten en stund, og vi er glade for å kunne presentere henne nå. Shannon Mowday kommer fra Sør-Afrika, og hun er nå bosatt i Norge. Her har hun satt sitt preg på jazzscenen og har samarbeidet med blant andre Bugge Wesseltoft.

Nå har Mowday satt sammen et band, LILA, med fremragende musikere som bør være kjente for Urijazz’ publikum. Helge Lien (piano) og Johannes Eick (bass) spilte hos oss flere ganger i fjor, og trommeslager Erik Nylander er også et solid navn.

Som kvinne kjente Shannon seg som en utlending i Sør-Afrika der mannskulturen setter rammene for hvem som skal bestemme. Med sitt afrikanske opphav er hun en utlending også i sitt nye hjemland. Hun søker å finne en felles plattform sammen med sine norske musikere, samtidig som de utforsker forskjellene i sine musikalske uttrykk. De skaper «The ‘Land In-between!

Shannon Mowday – saksofoner
Helge Lien – piano
Johannes Eick – bass
Erik Nylander – trommer ​

Restriksjoner/praktisk info:
Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.
Konserten arrangerer med respekt for myndighetenes smittevernregler. Støperiet er et romslig lokale med god plass i sal og inngangsparti.
Hvis dere er flere som ønsker å sitte sammen er det fint om dere kjøper billetter i en samlet bestilling. Dette for at vi skal kunne fordele publikum best mulig i hht. smittevernhensyn.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev