Torsdag 15. des 2016 kl. 21:00

Sanger om glede og fred – en julekonsert

Herr Nilsen / Herr Nilsen
Oslo

Albumet «Sanger Om Glede Og Fred» kom ut på Jazzland Recordings i 2010. Torun Eriksen og Frøydis Grorud ville lage en annerledes juleplate. De fikk med seg to av sine store helter Bjørn Kjellemyr (bass) og Bjørn Klakegg (git). Kvartetten dro til Klakeggs gård, rigget seg til i stallen og spilte inn et neddempet og vakkert album på norsk, med nye og gamle, kjente og ukjente julesanger i skjønn forening. Her finner du «Deilig Er Jorden», «Jeg synger Julekvad» og «Det Lyser i Stille Grender», side om side med «Karl-Bertil Jonnsons Julafton», «Elv» Eriksens norske oversettelse av «River» (Joni Mitchell), samt hennes egen originale «Vente På Jul».

Om plata den gang gikk under radaren til pressen, har den likevel nådd publikum og fått fortsette og blomstre gjennom det som har blitt en fast førjulstradisjon på Herr Nilsen.

For fjerde år på rad kan du få et etterlengtet avbrekk i julegavehandelen når Torun Eriksen tar med seg tre av landets beste jazzmusikere: Bjørn Klakegg – gitarer, Mats Eilertsen – kontrabass, og Hanna Paulsberg – sax, for å gi oss ro i sjelen med «Sanger om Glede og Fred».

Torun Eriksen – vokal
Hanne Paulsberg – sax
Bjørn Klakegg – gitarer
Mats Eilertsen – bass

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev