Mandag 02. okt 2023 kl. 20:00

Rohey Taalah & Trøndelag Big Band // En hyllest til Amy Winehouse

Dokkhuset Scene / Dokkhuset
Trondheim

En hyllest til Amy Winehouse: Rohey Taalah & Trøndelag Big Band!
En stemningsfull miks av velkjente sanger og nyskapende tolkninger skaper en hjertevarmende hyllest til Amy Winehouse sin musikk, som har rørt mennesker verden over!
Rohey Taalah og Trøndelag Big Band gir Amy Winehouse sin kompromissløse stil en ny dimensjon, fylt med lidenskap – formidlet gjennom et moderne storbandsound. Vokalsolist Rohey, kveldens spesielle gjest, løfter Winehouses melodiøse sjel med sin kraftfulle stemme og unike tolkning.
Rohey Taalah (f. 1993) er en prisbelønt vokalist, låtskriver og komponist som har turnert over hele verden. Med bakgrunn innenfor jazz, soul og R&B er hun inspirert av sangere med store stemmer som: Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Whitney Houston og Chaka Khan for å nevne noen. Hun har bl.a. vært på turné med Bernhoft, Susanne Sundfør, varmet opp for A-ha og vunnet Spellemannspris med bandet Gurls. Hun er utdannet jazzvokalist men har gjort et stort poeng i å være så allsidig som mulig. Nå gleder hun seg til å hylle Amy Winehouse med soul og R&B i fokus, som er de sjangrene hun vokste opp med.
Under den musikalske ledelsen til Ola Lømo Ellingsen, utforsker bandet Winehouse sin unike blanding av jazz, RnB og soul! Konferansier Benedicte Salvesen tar publikum med på en gripende reise gjennom Amy Winehouses liv, historie og musikk. Nye storbandarrangementer, skrevet av Vilde Aakre Lie og Tuomas Pajari, gir låtene en spennende vri som ærer Winehouses eksentriske kreativitet!

Sax:
Erlend Vangen Kongtorp
Torstein Siegel
Åsne Fossmark
Mona Krogstad
Jenny Frøysa

Trompet:
Magnus Indergård
Mikkel Dahl Amundsen
Tuva Olsson
Ola Lauvås

Trombone:
Emil Bø
Peter Robertstad
Guro Kvåle
Kristoffer McKlennon

Eirik Tveten, piano
Einar Kjensmo Fuglerud, gitar
Eskil Elias Foyn Bruntvedt, bass
Tore Thorvaldsen Sandbakken, slagverk

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev