Fredag 04. okt 2019 kl. 19:00

RÅ!

Norges musikkhøgskole / Norges musikkhøgskole, Lindemansalen
Oslo

Fra de godt etablerte til de aller ferskeste. Konserter i alle sjangere, kuratert av studenter ved jazzutdanningen ved NMH.

ÆVESTADEN
Ævestaden er et nyoppstartet band med tre musikere og en rad ulike instrumenter. De skaper et atmosfærisk klanglandskap gjennom å anvende feler, langeleiker, sang, kraviklyre, strykelyre, munnharpe, gitar og effektpedaler. Det er improvisatorisk og delvis helt egenkomponert materiale med utgangspunkt i norsk og svensk folkemusikk. Trioen består av Eir Vatn Strøm, Kenneth Lien og Levina Storåkern.

HYPNOPOMP
Hypnopomp er et ganske nyetablert band som spiller kontroversiell, energisk og hardtslående jazz, inspirert av musikere og komponister som Ornette Coleman, Arnold Schönberg, Frank Zappa, Miles Davis, Charlie Haden, Peter Brötzmann og mange flere. Sounden kan minne litt om jazzrocken Miles Davis satt i gang på tidlig 70-tall, men bærer også preg av den tidlige frijazzen, blytung metal og hyppig bruk av 12-tonelinjer.

Medlemmer:
Sigurd Skogdal (trombone)
Lauritz Lyster Skeidsvoll (tenorsaksofon)
Viktor Bomstad (gitar)
Torkil Hjelle (kontrabass)
Veslemøy Narvesen (trommer)

RÅ! er konsertserien av og med studenter. Vi gir deg konserter i ulike sjangre, og viser fram noe av det mest spennende som skjuler seg i skolens kriker og kroker. Her vil du høre alt fra godt etablerte band til det ferskeste rett fra øvingsrommet. Det vil bli nye konstellasjoner eksklusivt for konsertserien og samarbeidsprosjekter på tvers av kunstarter. Kom for å oppleve fersk musikk, drikk gratis kaffe og hør de nyeste bandene før de slipper ut av dørene på NMH.

Hold deg oppdatert om konsertene på Facebook @raakonsertserie og Instagram @rakonsertserie.

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev