Torsdag 27. jun 2019 kl. 19:00

Parkjazz: Torun Eriksen

Parkjazz AS / Brekkeparken
Skien

Vi er veldig glade for at vår egen Torun Eriksen er med på Parkjazz også i år, – denne gangen med sitt nye duoprosjekt med Kjetil Dalland. Torun Eriksen sin tilstedeværelse og formidlingsevne er helt unik, og man går aldri uberørt fra en konsert med henne.

På sitt sjette soloalbum sitter hun igjen i produsentstolen med makker og bassist Kjetil Dalland, men der forrige plate flørtet med det storslåtte, får vi nå musikk i et kompromissløst nedstrippet lydbilde. Her er det melodi og tekst som leder an gjennom svale, svevende stemninger og drivende, duvende partier. Åtte nyskrevne sanger, samt en av hennes eldste i 2018-versjon, bæres kun av stemme, bass og innslag av tangenter. Nok en gang på kryss og tvers av sjangre; jazz, pop, og soul, vise, blues, og gospel, det dukker opp alt sammen i stadig uventede kombinasjoner.

Kjetil Dalland er kjent blanet annet fra bandet til Mari Boine, Anneli Drecker, Bertine Zetlitz, Kurt Nilsen, Lene Marlin, Maria Mena, Nordic Namgar og Vamp.

Ingrid Skåland Lia er en ung fremadstormende saxofonist, vokalist og komponist vi gleder oss til å høre på Parkjazz igjen. Hun gjestet Parkjazz første gang i fjor med Sørnorsk Ungdomsstorband.

Bandet består av:

Torun Eriksen – vokal

Kjetil Dalland – bass

Gjest: Ingrid Skåland Lia – saxofoner/vokal

CC: 150,-/100,- (medlemmer av Skiensjazzdraget)

Barn under 16 år: gratis

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev