Torsdag 25. jan 2024 kl. 20:00

Øyvind Brække Sextet, Nasjonal Jazzscene

Nasjonal jazzscene / Nasjonal jazzscene
Oslo

Øyvind Brække har vært med på å starte og spille i noen av de mest spennende jazzorkesterne siden tidlig 90-tall. Vi kjenner trombonisten fra Trondheim Jazzorkester og The Source, hvor hans komposisjoner og gjenkjennelige lyd har satt et strekt preg.

I februar 2020 kom Øyvind Brække Sextets debutplate Wilderness ut, og bare noen uker seinere stengte alle livescener ned, overalt. Likevel, platen levde sitt eget liv og høstet mange fine anmeldelser og gav Brække tid til å dyrke fram flere komposisjoner med sine fantastiske medspillere i tankene.

Nå er den nye platen «From Now On» her, er en samling av seks låter – for seks musikere. Alle er betraktninger over tiden vi lever i, over pandemiårene, som en hymne over 1920-tallet sammenstilt med 2020-tallet, og andre musikalske reaksjoner over hvordan man takler verden. Brækkes melodiske landskap har røtter i både amerikansk jazz og det skandinaviske uttrykket, og har med Bergmund Waal Skasliens bratsj også et vindu inn i foruten vestlig folke- og kammermusikk.

Pris:
320
student 270. U23 (alle under 23 år!) 220. medlemspris til alle medlemmer av norske jazzklubber 270.

https://victoria.ticketco.events/no/nb/e/oeyvind_braekke_sextett

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev