Lørdag 09. des 2023 kl. 14:30

Oddgeir Berg Trio / «Christmas Came Early»

Sildajazzens venner / Høvleriet
Haugesund

Oddgeir Berg Trio spilte for et entusitastisk publikum på Lørdagsjazzen tidligere år. Etter turneer i utlandet hvor blant annet Japan ble besøkt, skal de nå ut på en juleturne hvor Haugesund besøkes. Julen 2021 slapp bandet platen Christmas Came Early. Musikk fra denne platen i tillegg til annet materiale.

Den Oslo baserte jazztrioen bærer navnet til komponist og pianist Oddgeir Berg og spiller elektro-akustisk jazz, som etter eget utsagn, har en fot i melankolien og en i ekstasen. Musikken de spiller, er for det meste egen komponert, og er en fin blanding av action, tempo og rolige ballader.

Siste året har trioen spilt ei rekke konserter i England, blant annet to ganger på ikoniske Ronnie Scott´s Jazz Club i London.

Trioen debuterte med sin første plate, Before Dawn, våren 2018, og fulgte opp med ny plate i mai 2019, In The End Of The Night. Platene har fått gode omtaler både i kjente tyske og japanske
jazzmagasin. Nå er trioen aktuell med sitt tredje album: While We Wait For A Brand New Day, som er den tredje delen av en trilogi som kretser omkring de mørke timene i døgnet. Albumet ble spilt inn under stort tidspress. Få dager før Norge gikk inn for full nedstigning i mars 2020. Tonen i dette nye albumet er full av håp og optimisme, og har et sterkt personleg preg. Trioen har etablert seg som et jazzband med spennende og nyskapende musikk.

Oddgeir Berg – piano
Audun Ramo – bass
Lars Berntsen – trommer

Pris:

Billetter ved inngang

Konserter

Meld deg på vårt nyhetsbrev